Milline on tavaline töödejaotus keskmises peres? Jah, loomulikult leidub ka erandeid ja peresid, kus kõik on omavahel võrdselt ära jaotatud, aga tüüpilises peremudelis? Eriti juhul, kus lapsed on pisikesed. Enamasti on naine nendega kodus (jällegi, leidub erandeid, aga enamasti siiski) ning mees käib tööl.

Naine tegeleb hommikust kuni järgmise hommikuni lastega, mehe kohustused piirduvad tavaliselt üheksast viieni-kuueni töötegemisega ja siis eeldusega, et kodus teha heal juhul paar majapidamistööd, mängida natukene lastega, aga ülejäänud aja diivanil lõõgastuda peale keerulist tööpäeva.

Aga mehed, kas te sellele olete mõelnud, et naisel ei ole kodustest töödest ja lastest puhkehetki peale selle, mida teie talle võimaldate? Mitmetes paarisuhetes on ära jaotatud, et naisel on nädalas näiteks üks õhtu vaba. Mehed, ütelge ausalt — kas sellest piisaks teie tassi täitmiseks? Kui ei, siis ilmselgelt ei saa sellest ühest õhtust nädalas täis ka teie naise tass.

Ja see ongi põhjus, miks nii paljud naised peale laste saamist voodielu peale mõeldagi ei taha ning miks nii paljud paarisuhted lagunevad või leiavad mehed endale armukese. Sest nende tööpäev kodus ei lõppe kunagi ja neil ei ole piisavalt aega iseendale.

Mehed, kui teil ei ole jõudu ega aega rohkem oma naist aidata, kuid soovite oma voodielu korda saada, siis tasub hakata mõtlema loovatele lahendustele. Äkki ikka on võimalik mõnikord õhtusöök ise teha ja naine selleks ajaks mõnusalt vanni või väikesele jalutuskäigule saata? Otsida iseenda initsiatiivil mõneks õhtuks lapsehoidja ja korraldada selleks ajaks naisele midagi romantilist? Või uurida oma vanematelt, sõpradelt, õdedelt-vendadelt, kas kellelgi oleks võimalik mõnikord teie last hoida.

See kõik parandaks tunduvalt teie voodielu ja kindlasti oleks ka naine õnnelik, nähes, et mees on nõus rohkem pingutama, et teie intiimsust taastada.

Allikas: Daily Mail