Londoni blogija Anna Bey, kelle hüüdnimi internetiavarustes on “JetSetBabe”, avaldas viis põhilist riideeset, mida iga naine peaks kandma, kui tahab endale rikast meest leida.

“Keerukas ja elegantne stiil on riietuses oluline ning õigete detailide ja riideesemetega saab stiili muuta eriti pilkupüüdvaks.” Ta lisab, et lihtne detail nagu kenasti istuv riideese võib muuta koheselt viisi, kuidas mees sind vaatab ja sinust mõtleb ilma, et ta sellest isegi aru saaks.

Punased riided

Rikkad mehed armastavad punaseid riideid — nende mõtted liiguvad kohe armastuse, iha ja kire poole. Punane on samuti väga julge, kuid ka klassikaline värv. See aitab silma paista, sest enamasti ei julge naised väga palju punast kanda ning eelistavad tumedamaid toone. Punane on ideaalne tähelepanuvärv ja mõjub väljakutsuvalt.

Hästi istuvad püksid

Paar kenasti istuvaid pükse, mis toovad su tagumiku esile, on kindla peale minek. Kõik mehed, kaasa arvatud rikkad, jumaldavad ilusat tagumikku, nad on ju ikkagi mehed. Hästi istuvad püksid teevad ka jalad pikemaks, eriti kui kanda nendega koos ka kontsakingi.

Figuurisõbralik pluus

Mehed jumaldavad liivakella figuuri, kuid pusad ja lohvakad pluusid ei too seda kuidagi välja. Iga naise kapis peaks olema mõni väga imeliselt istuv pluus, mis toob esile rinnad, kuid ei ole liiga avatud dekolteega. Mehed armastavad rindu vaadata, aga fantaasiale peaks ka ruumi jätma. Samuti võiks see pluus olla pigem liibuv, et kena figuur oleks näha.

Flirtiv kleidike

Kleidid voolavast materjalist — need võivad olla pikad, lühikesed, keskmise pikkusega, vahet ei ole. Need peavad hästi istuma. Kui naine suudab kleidi ilusti välja kanda, on ta nagu jumalanna äärmiselt naiseliku energiaga, mida mehed ihaldavad ja mis paneb iga meessoost isiku kleidiga naisele pilku heitma.

Pliiatsseelikud

Üks korralik pliiatsseelik on igati väärt investeering. Selline seelik ei paljasta liiga palju nahka, kuid jätab fantaasiale piisavalt ruumi ning on ilus vaadata. Pliiatsseelik ei näe vulgaarne välja ning selle kandja lausa pakatab naiselikust energiast.

Allikas: Dailymail