Nali sai alguse grupis ka tegelikult tehtud postitusest, kuidas üks töötajate streikimisega hädas olnud lihatööstus tegi hakklihakarbid "poistele" ja "tüdrukutele" ehk sinised ja roosad. Kuigi grupis vaid kergelt lõõbiti teema üle, pandi asi suure kella külge ning laiemale üldsusele võis jääda mulje, et feministidel tõepoolest polegi paremat teha. Niisiis oligi loodud vapustav pinnas, et lõuapoolikud saaks natuke nalja teha nii võrdsuse eest seisjate kui kergeusklike kulul.

Lugejakiri.ee kirjut, nagu oleks gruppi tehtud postitus: "On lahvatanud uus skandaal ning ollakse eriti kurjad Pärnumaal asuva Häädemeeste valla nime üle. Postituse all on kommentaare mitmesuguseid – ühed võtavad teemaalgatust naljana ning paluvad mitte üle reageerida, kuid enamus kommenteerijaid on tulivihased, et taoline kohanimi tänapäeval veel üldse eksisteerib." Kuigi ka saidi üldtingimustes seisab, et tegu on on satiirilehega ning seda peaks lugeja igal hetkel silmas pidama, läksid inimesed leili.

Kommentaariumis kirjutatakse, kuidas koha nimi tuleb legendist ja oli olemas juba ammu enne meie aega. Paljud ei suuda aga end talitseda ning sajatavad, kuidas feministide puhul on tegu puuetega inimestega. Kasutaja, kes nimetab end Uhkelt Meheks, annab teada, kuidas asjad tegelikult on: "Jätke meelde, kõik feministid vihkavad tegelikult mehi, kes rohkem, kes vähem." Klarika, kes on enda sõnul naisena sündinud, arvab, et feministid on ogarad, sest eksisteerib selline teadus nagu bioloogia: "Kui mingi liikumine on võtnud fanaatilised mõõtmed, siis võiksid nad meeles pidada, et üks nende eostajatest oli siiski maskuliinne rakk, üksi naisest jääb väheks uue inimese, ka feministi, ilma sündimiseks." 18 aastat Häädemeestel elanud Mari, kes on naine, palub lollus lõpetada, kuna tema tahab lastega sama nimega kohas elada.

Hea lugeja, anna teada, kas ka sina jäid lõmpslõugade vimkat uskuma!