Selgub, et nii lihtsat tegevust nagu seda on aevastamine, saab teha väga paljudel erinevatel viisidel ja olenevalt sellest, milline on inimese iseloom, ta seda ka teeb.

Vabandav aevastaja

Inimene, kes hoiab viimase piirini aevastust tagasi, kuid ühel hetkel tuleb see piinliku turtsatusena ikkagi välja ja siis ta vabanedab ette ning taha. Tal on probleeme enesekindlusega ja ta peaks nendega tegelema.

Kõva häälega aevastaja

Seda tüüpi aevastust kohtab enamasti meeste seltskonnas ja eriti veel alfaisaste omas. Neil ei ole probleemi aevastada eriti kõva häälega, peale seda tunnevad nad end isegi päris uhkelt.

Hääletu aevastaja

Inimene, kes on spetsiaalselt lihvinud oma aevastamise tehnikat nii, et ta suudaks aevastada täiesti hääletult. Miks nii? Sest niimoodi teeb keegi, kes tahab, et teda ei oleks ei kuulda ega näha. Ta tahab teha kõik endast oleneva, et olla võimalikult nähtamatu.

Aevastaja, kes üritab seda mitte teha

Ta kardab aevastada ja olla hetkeks veidra näoga, mis, nagu me kõik teame, kaasneb aevastusega. Ta on veelgi kartlikum kui hääletu aevastaja, ta tahab proovida jätta muljet, et teda ei olegi olemas. Tema enesekindlus vajab tõstmist.

Küünarnukki aevastaja

Aevastab varrukasse, arvestab teistega, aga samas sellised inimesed enamasti ei mõtle ise ja pigem jälgivad, mida teised teevad, et kindlasti mitte nendest erineda.

Allikas: Daily Mail