"Minu kihlatu on igas mõttes imeline mees. Kümme aastat tagasi alustasin oma karjääri ühes disainifirmas ja temast sai minu ülemus. Kõigest mõne aasta pärast saime aru, et oleme teineteise jaoks loodud. Sellest paar aastat hiljem me kihlusime. Ta on minust 20 aastat vanem, aga meie seksielu on imeline, meil on nii paljust rääkida ja viimased kümme aastat mu elust on olnud ideaalsed.

Küll aga vaevlen ma vist jube suure tähelepanuvajaduse käes. Viimased paar kuud olen ma petnud oma armsat kihlatut ühe mehega meie töö juurest, minu kihlatu hea kolleegi ja sõbraga. Kui ta sellest teada saaks, murraksin ma ta südame ja läbi oleksid nii meie suhe kui ka nende sõprussuhe. Ma tunnen ennast kohutavalt, aga ei suuda lõpetada. Petmine tekitab minus elujõudu ja adrenaliini ning tunnen, et koju minnes olen oma mehe jaoks kõvasti parem naine.

Esimest korda, kui teda petsin, tundsin tohutut süüd ja püüdsin seda kogu hingest varjata. Viimastel kordadel ma isegi pole nii ettevaatlik olnud, tundub nagu osa minust tahakski talle vahele jääda. Kuid teine osa minust tahaks selle kõrvalsuhte igaveseks selja taha jätta ja lõpuks oma kihlatuga abielluda..."

Allikas: The Sun