“Minu abikaasale meeldib õhtuti pubis käia, ta teeb seda igapäevaselt. Olen juba aastaid tahtnud teda maha jätta, aga mul ei ole piisavalt rahalisi vahendeid, et ennast ja oma tütart üleval pidada ning minu abikaasa keeldub välja kolimast. Ma olen väga õnnetu.

Eelmisel aastal hakkasin tihedamalt suhtlema ühe isaga, kelle poeg käib minu tütrega samas koolis. Ka tema on õnnetus abielus, kuid ta ei kavatse lahkuda. Kuna mina töötan poole kohaga ja tema on iseenda ülemus, hakkasime vahepeal kokku saama ja nagu õnnetud inimesed ikka, otsisime teineteiselt lohutust ja lõpuks läks kõik ka väga intiimseks.

Mehe sõnul on nende suhe läbi ja intiimelu puudub, kuid poja pärast ei taha nad lahku minna. Nüüdseks näeme me päris tihti, sel ajal, kui meie lapsed koolis on. Ehkki seks ja meievaheline klapp on hea, tunnen ma end üksikuna, sest peame pidevalt muretsema vahelejäämise pärast ja õhtuti, kui tema abikaasa ka kodus on, me omavahel ei suhtle.

Tahan seda afääri jätkata, sest see on ainus asi minu elus, mis hetkel rõõmu pakub. Ka tema on õnnelik, sest nagu öeldud, oleme me mõlemad õnnetutes abieludes. Teineteise seltskond rõõmustab meid. Kas minust on siis nii vale seda jätkata? Praegu küll ei tunne, et suudaksin niisama lihtsalt lõpetada…”

Allikas: The Sun