24aastane kahe lapse ema Georgia Armstrong läks veebruaris lahku oma kallimast, 26aastasest Kyle Greenerist. Nad olid olnud kümme aastat koos ja saanud selle aja jooksul kahe lapse, Oakley ja Beau, vanemateks.

Kuid kuna neist sai nii vara paar, ei saanud nad täielikult pühenduda oma noorusele ja sarvede maha jooksmisele ning viis nädalat tagasi otsustasidki nad lõpuks suhtele punkti panna, tülid olid juba liiga kaua kestnud ja kumbki neist ei suutnud seda enam kannatada.

"Kui me lõpuks nõustusime, et lahkuminek on parim variant, oli see tõeline kergendus", kinnitab Georgia. Kyle oli juba otsustanud, et kolib kokku ühe oma sõbraga. Kuid nii lihtsalt need asjad ei käinud, peatselt saabus uudis, et inimesed peavad koju jääma ja võivad kodust väljuda ainult siis, kui põhjus on hädavajalik.

"Sõber, kellega Kyle tahtis kokku kolida, otsustas lõpuks hoopis oma pere sinna korterisse kutsuda ja tal ei jäänud muud valikut, kui jääda meie juurde edasi ja magada diivanil."

Esimesed paar päeva sai paarike normaalselt läbi ja naine oli isegi õnnelik, et mees sai laste jaoks olemas olla ja vanemat last koolitöödega aidata.

Kuid nüüd viie nädalaga on olukord võtnud tõsise pöörde ja naine ei kannata Kyle'i enam silmaotsastki välja. Ta nendib, et mees veedab vannitoas rohkem aega kui tema, vaatab kõva häälega tundide viisi poksimatše, on ebaviisakas ja veedab palju aega Tinderis, kus ta flirdib korraga mitme erineva näitsikuga.

"See on tõeline põrgu! Me tülitseme aias, et lapsed meid ei kuuleks. Me proovime pidevalt kodust välja pääseda ja kakleme selle üle, kumb saaks hädavajaliku ostmiseks poodi minna," kurdab naine. Ta ei suuda ära oodata olukorra normaliseerumiseni, et Kyle saaks ükskord lõpuks ometi välja kolida.

Allikas: The Sun