1. "Ma valetasin oma poiss-sõbrale, et ma olen rase. Ma tahtsin nii väga, et ta mu kätt paluks, aga mulle hakkas tunduma, et ta ei teegi seda. Nüüd oleme õnnelikult kihlatud."

2. "Ma töötasin sõjaväes. Ma valetasin oma ülemusele, et olen rase, et mind ei saadetaks teise riiki. Ma pole sellest kellelegi rääkinud..."

3. "Mul oli tänaval kõndides meeletu pissihäda ja ma nägin tee peal väga uhket restorani. Ma tahtsin just sinna vetsu minna! Ma valetasin, et olen rase, et nad laseksid mul seda vetsu kasutada."

4. "Üks mees internetist võttis südameasjaks mind jälitada ja pidevalt armastust avaldada. Alles siis, kui ma ütlesin talle, et olen kellestki teisest rase, jättis ta mind rahule."

5. "Ma valetasin 13aastaselt oma sõbrannadele, et ootan last. Ma tahtsin näha, kes on mu tõelised sõbrad ja jäävad minu kõrvale. Minu selle aja kaks parimat sõbrannat lõpetasidki minuga suhtlemise. Ma olin väga haavunud."

6. "Ma olin noorena väga rumal. Ma ei osanud oma rahaga ümber käia. Ühes suhtes olles valetasin ma eksmehele, et olen rase, et ta annaks mulle abordi jaoks raha. Õnnestuski!"

7. "Ma teesklen rannas olles, et ma olen rase, et keegi ei mõtleks minu kohta, et ma olen paks."

8. "Ma valetasin oma mehele, et ootan beebit, sest tahtsin näha ta reaktsiooni. See vastas mu ootustele, aga nüüd ma ei tea, kuidas talle öelda, et ma ikkagi ei ole rase..."

9. "Ma teesklesin nii rasedust kui lapsest ilma jäämist, et elukaaslane ei jätaks mind maha."

10. "16aastasena teesklesin ma pidevalt, et olen rase, et poisid minust eemale hoiaksid, sest ma ei julgenud niisama kellelegi tunnistada, et ma olen tegelikult lesbi."

Allikas: Daily Mail