"Läksime esimest korda kohtingule, kinno üht filmi vaatama. Me polnud ostnud pileteid ette ja saime üksikud kohad saali eri otstesse. Peale filmi lõppu ütlesime üksteisele mokaotsast "head aega", ja peale seda ei näinud me enam kunagi."

"Pidime mehega baaris kokku saama, kuid ta keeldus mulle enne kokku saamist endast pilti saatmas. Baar oli väga pime ja ta oli mulle enne kirjutanud, et leian ta üles siis, kui leian kõige kenama mehe kogu baari peale. Ma ei leidnud mitte ühtegi ilusat meest."

"Ma olin imetoreda mehega kohtingul ja vaikselt liikusid mu mõtted juba sinnapoole, et ehk läheks peale paari kokteili temaga isegi hotelli edasi. Ühel hetkel võttis ta sujuvalt välja küünekäärid ja hakkas oma sõrmeküüsi lõikama. Üks lõigatud küüs lendas mu kokteili sisse. Kartsin, et hakkan oksele."

"Olin kohtingukaaslasega väljas söömas ja hakkasime just toite tellima, kui mu lauale kukkus surnud tuvi. See oli tõeliselt šokeeriv, aga samas aitas meil jutule saada..."

"Läksime sõbrannaga topeltkohtingule ja õhtu lõpuks lipitsesid mõlemad mehed mu sõbranna ümber. Tundsin end väga hüljatuna ja solvusin oma sõbranna peale."

Allikas: DailyMail

Mis on sinu kõige hullem kohtingu kogemus?