1. “Naiseks olemine on minu arust privileeg. Privilegeerituna tunnen ennast seepärast, et saan olla naiselik, õrn, hell, hea. Veits hullumeelne saan ka olla ja süü veeretada hormoonide kraesse. Naised saavad hakkama suurima imega, milleks on sünnitamine. Vau! On meil rohkem sõnu vaja. Vist mitte. Olen õnnelik, et olen naine!”

2. “Olla väekas ja elu edasiviiv. Naine peab oskama armastada kõigepealt iseennast ja peale seda suudab armastust jagada ka teistele.”

3. “Naiseks olemine on privileeg. Me oleme müstilised olevused — ühel päeval leebed ja hellitavad nagu jõevesi ja mõnel teisel päeval jällegi tuhiseme ringi nagu keeristorm.”

4. “Naiseks olemine on tunne omaette. See on tunne, mis teeb sind võitmatuks, kuid selle tunde tekitavad eesmärk, teotahe, tunnustus, enesearmastus ja visadus. Olla naine, tähendab minu jaoks, olla tugev kui loodusjõud, mis lammutab nii raudbetooni kui ka terast, olles samal ajal haavatav kui juulikuine võilill, mille võib hävitada vaid väikene tuuleiil.”

5. “Naiseks olemine ise on juba kunst, millest mehed aru ei saa ega peagi.”

6. “Nagu laul ütleb: ma olen naine. Ma olen ingel ja saatan ühes kehas. Teen, mis saan, kui vaja päästan kasvõi terve maailma.”

7. “Naiseks olemine on tugevus. Tugevus igas mõttes ja igal alal. Meie hoiame suhteid, peret koos. Kui meil on hästi, on kõik hästi. Oleme nii tugevad ja lubame endile seda luksust, et meid kutsutaks õrnadeks, naiselikeks ja habrasteks.”

8. “Naiseks olemine tähendab enesearmastust, ilu, hoolivust ja suurt emotsionaalset tugevust. Usun, et päriselt naiselik naine ei tee teisi naisi mitte maha, vaid särab koos nendega.”

9. “Naiseks olemine on minu jaoks sümbioos töökusest, empaatiast, hoolivusest ja armastusest. Naine on liim, mis hoiab perekonda koos.”

10. “Kelmikalt flirtivat loomust, pikki juukseid punaseid huuli. Enesekindlust ja isepäist iseloomu.”

Jaga ka sina, mida tähendab sinu jaoks naiseks olemine!