Kui tahad olla vastupandamatu, atraktiivne, külgetõmbav, siis pead:

1. Hallist massist erinema

Rõhuta oma unikaalsust ehk neid vaid sulle omaseid külgi, mis muudavad su eriliseks. Ehk on see ellusuhtumine? Kehahoiak? Stiil? Soeng? Teiste sõnadega, miski mis on omane vaid sulle. Loo endale selline imidž, millega sa teistele silma jääd.

2. Usu oma unistustesse

Sea endale elus eesmärgid ja ole piisavalt ambitsioonikas, et neid ellu viia. Ole teistele inspiratsiooniks!

3. Usalda iseennast

Enesekindlad inimesed on alati võluvad, aga oluline on olla ka teadlik sellest, kes sa tegelikult oled. Jää alati iseendaks ehk ära püüa olla keegi, kes sa ei ole.

4. Lõpeta hädaldamine

Sa ei saa mõjuda atraktiivselt, kui sa kogu aeg vingud. Pessimistlikud ja negatiivsed inimesed, kes näevad alati kõike halvas valguses, peletavad teisi eemale. Jah, elu ei olegi kogu aeg lill, aga ole tänulik ning külva lootust ja rõõmu enda ümber.

5. Kasuta kehakeelt

Kehakeel on väga oluline, kui tahad olla atraktiivne. Aja selg sirgu ja ära karda vaadata vestluskaaslasele silma, ise samal ajal naeratades.

6. Ole hea vestluskaaslane

Õpi köitvalt rääkima. See ei ole lihtne olla, aga seda saab õppida. Lisaks õpi mõistma nalja ja elu läbi kerge huumoriprisma nägema. Lugusid jutustades väldi liigseid detaile, mis võivad kuulaja igavlema panna.

7. Ära pööra pilku ära

Kui vaatad oma vestluskaaslasele silma, näitad sa välja oma huvi tema vastu ning see meeldib talle ja muudab teid veelgi lähedasemaks. Ära vaata kaugusesse või veelgi hullem, ära uuri oma telefoni samal ajal, kui keegi sinuga räägib. Vaata teisele inimesele silma, kui ta sinu poole pöördub ja sa võidad ta usalduse.

8. Õpi teisi kuulama

Oskus päriselt kuulata on kunst omaette ja see tuleb sellest, et sa huvitud teisest inimesest ja pead teda piisavalt oluliseks, et tema jutule keskenduda. Oskus suhelda on oluline, aga oskus kuulata aitab sul teisi paremini mõista.

Allikas: Kodused Lood