Jagatud postituse juures tunnistas kuninglik paar, et on juba pikalt otsust kaalunud, kuid soovivad oma kuninglikust elust loobuda ja ise enda sissetulekut teenima hakata, vahendas Kroonika. Olenemata sellest jätkavad nad tööd heategevuslike fondide toetamiseks ja jäävad ka edaspidi kuningakojale toeks.

See otsus tagab neile pisutki rohkem “normaalsust”, aga samal ajal ei tähenda see, et nad saavad lihtsalt uksest välja astuda ja midagi ei juhtu. Siin on mõned asjad, millest Harry ja Meghan selle protsessi käigus tõenäoliselt loobuma peavad:

1. Nad võivad kaotada oma tiitlid

2. Harry võib kaotada oma koha troonijärjekorras, kuigi see võib osutuda keeruliseks

3. Nad võivad jääda ilma rahast, mida nad igal aastal maksumaksjatelt saavad ja mille eest minevikus maksti kinni näitaks nende luksuslik pulm

4. On tõenäoline, et nad peavad hakkama maksma üüri, kui nad soovivad elada edasi Frogmore'i majas, täpselt nagu printsess Eugenie ja Beatrice, kes elavad "kuninglikul maal"

5. Nad võivad kaotada veelgi oma hinnalisest privaatsusest, sest kuigi vaikiva kokkuleppe järgi ei pildista ega avalda Briti press mitteametlikke fotosid kuningliku pere liikmetest ega nende lastest, siis Harry ja Meghani puhul see enam ei kehtiks

Allikas: Travel+Leisure