“Kui ma ei viitsi enda raseerijat otsida või see on juba karvadest ummistunud, kasutan ma oma elukaaslase žiletti, et oma jalgevahelt karvu ajada,” tunnistavad mitmed naised.

“Kui mul hakkavad järsku päevad ja mul ei ole ei tampooni ega sidet käepärast, jooksen ma lähimasse tualetti, voldin kokku hunniku vetsupaberit ja panen endale aluspükstesse ning loodan parimat,” on üks enimlevinud naiste saladus.

“Ma ei pese peaaegu kunagi oma rinnahoidjaid, välja arvatud neid, mis on valged. Ma lihtsalt ei viitsi ja see tundub nii mõttetu…” Mehed, mõelge hoolega — kui tihti te olete näinud oma naise rinnahoidjaid pesurestil kuivamas? Mitte eriti tihti, ega ju?

“Mõnikord sätin ma oma rinnad laua peale ja kujutan ette elu ilma nendeta. Kõik oleks nii palju kergem.”

“Mu varbad on karvased ja ma kitkun neilt ükshaaval karvu. See on väga valus, aga samal ajal nii mõnus tunne, kui karv varba pealt lahti tuleb,” kirjutab mitu naist.

“Päris tihti, kui ma endalt tampooni eemaldan, jäävad vetsu vereplekid ja ma teen näo, et neid pole olemas. Loodan alati salamisi, et mu mees puhastab need ära ja et tal on seda tehes vastik olla,” on mõned naised eriti salakavalad.

“Minu rindade peale kasvavad iga mõne aja tagant mustad karvad. Ma pean neid ära kitkuma ja see on uskumatult tüütu,” avaldab suur hulk naisi.

Alikas: Daily Mail