Näiteks Tais on eriti trendikas peenisevalgendus. Mehed vanuses 22-50 jooksevad lausa tormi ning ühe ilukliiniku esindaja ütles Daily Mailile, et neil käib iga päev umbes neli klienti oma nokut heledamaks teha laskmas.

Protseduur ise on lihtne: laseriga hävitatakse nahapigmenti ehk melaniini tootvad naharakud ning saavutatakse sobivalt ja väidetavalt väga kaunis hele nahatoon. Meestele tuleb tavaliselt teha 4-5 protseduuri kestvusega 10-15 minutit.

Kuna tegu on siiski kõige intiimsemate ja tundlikumate kehaosadega, võib kõrvalnähuna ilmneda mõningaid marrastusi või infektsioone.

Peenisevalgendust on hea tahtmise juures läbi viia ka kodus, kasutades selleks valgendavaid kreeme, kuid selle juures on üsna suur oht oma intiimpiirkond lihtsalt ära kõrvetada.

Aga tegu ei ole ainult meeste seas laineid lööva iluprotseduuriga, ka naised on ilmselgelt ammuilma ihaldanud endale heledamaid suguelundeid ning on asunud nüüd oma unelmaid ellu viima. Näiteks Kourtney Kardashian on täiesti avalikult rääkinud, et ta on selle protseduuri läbi teinud ning oma vagiinaga nüüd märksa rohkem rahul.

Kas sina julgeksid proovida?