Aastate jooksul on @rawvana saanud kuulsaks ka sellega, et ta ei poolda antibiootikumide võtmist ja peab aeg-ajalt kinni 25-päevasest puhastuskuurist, mille jooksul ta joob ainult vett. Kuigi Yvona on öelnud, et ta on vegan, jäi ta ühe teise blogija videos vahele sellega, et tema ees oli taldrikutäis kala ja tema fännid on arusaadavatel põhjustel totaalselt pettunud, kutsudes naist muuhulgas "valetajaks" ja "petiseks".

Lootuses, et kõik tema jälgijad teda nüüd ei hülga, postitas Yvona oma Youtube'i kanalisse ka 33 minuti pikkuse video, kus ta selgitab, miks ta kala sõi.

Yvona tunnistas, et aastate jooksul on teda vaevanud mitmed terviseprobleemid ja just seetõttu on ta sunnitud lisama loomseid valke oma menüüsse. "Ma väga, väga vabandan, et need uudised sel viisil teieni jõudsid. Ma tean, et nii paljud teist usaldavad mind, kuulavad mind ja tunnevad nüüd tõenäoliselt, et olen teid petnud ja teile valetanud ja teil on selleks täielik õigus," tunnistas juutuuber. "Ja seetõttu palun ma teilt vabandust, ma olen ju kõigest inimene. Ma tegin vea, mul polnud plaanis seda teie eest varjata. Plaanisin seda teile öelda, aga omal viisil ja omal ajal."