1. Kallim ootab lilli ja vähemalt põsemusi. VÄHEMALT! Nii kõva mees ikka ju oled, et nendega hakkama saad?!

2. Hea sõbranna ootab kallistust ja õnnesoove. Lill võib olla, aga ei pea olema.

3. Kolleeg, kellega iga päev koos töötad, nalja teed, lõunal käid ja lastest räägid, ootab kallistust ja õnnesoove. Lill võib olla, aga ei pea olema.

4. Kolleegile, kellele sa igapäevaselt tere ei ütle, ei tähenda mitte midagi ka see, kui sa talle seekord õnne ei soovi. Pigem on see kergendus.

5. Eelnimetatud kolleegi ja iseenda paned väga piinlikkusse ja veidrasse olukorda, kui tuled kohustuslikus korras ja vägisi õnnitlema või veel hullem - kallistama.

6. Kui sa ikkagi tunned, et oleks vaja midagi öelda, või sulle on firma poolt pandud kohustus kõikidele naistele lilled jagada, ulata lihtsalt lilleõis ja soovi head naistepäeva. Või soovi ilma lilleta head naistepäeva. Ära tee olukorda mingite kätlemis- või kallistamiskatsetega veel imelikumaks.

7. Kõige parem variant kohustuslikus korras õnnitlemiseks on hommikul vara enne kolleegide kohale jõudmist kõikidele naistele lilled või väikese kingituse laua peale panek - jäävad ära kõik kohmetud "eeee... no palju õnne siis....eeeee" hetked.

8. Kõige kõige kõige ebameeldivam ja alandavam on naise jaoks see, kui õnne soovima läheneb mees, kelle igast keharakust on näha, et ta tegelikult üldse ei taha seda teha, kes pistab pihku vedela käe ja lönti vajunud lille ja pobiseb suvaliselt mokaotsast: "Noheadnaistepäevasiis". Ja hingab kergendatult, kui see tehtudon ja ta ruttu minema pääseb.

9. Mingi nõme roosipilt Facebookis "Tervitusega kõikidele naistele" on ka päris lame tegelikult - said selle raske koorma küll kaelast ära, aga reaalselt ükski naine sellest rõõmu ei tunne.

10. Naistepäev ei ole päev (nagu ükski teine päev ei ole see päev), kus sul on lubatud naiste suunas mingeid nilbeid, nõmedaid, "vaimukaid" ja alandavaid kilde pilduda!