“Olen neli aastat olnud abielus ja mäletan nii hästi seda päeva, mil ma abiellusin. Uskusin tõsimeeli oma abieluvandeid. Aga sel aastal muutus kõik.

Ma töötan kaubavedajana ja vean kaupa ühte meie kodu lähedal asuvasse kinkekaupade poodi. Naine, kes seal kaupa vastu võtab, on 22aastane ja väga kaunis. Me lobiseme alati pikemalt, kui on mahti.

Veidi aega tagasi viisin ma uuesti sinna kaupa ja kui sättisin end minekule, oli mu autouks kinni kiilunud. Läksin tagasi poodi ja küsisin, kas ma võin oodata, niikaua kuni saabub autoabi. Ta oli rõõmuga nõus ja kuna oli õhtune aeg ning ta pidi sulgema hakkama, pani ta ukse lukku ja jäimegi sinna kahekesi. Lobisesime tühjast-tähjast, ta rääkis, et ta on vallaline ja mina mainisin, et olen abielus.

Meie vahel oli suur seksuaalne energia. Ta käis vahepeal wc-s ja tagasi tulles võttis ta end riidest vaikselt lahti. Ma ei suutnud vastu panna ja suudlesin teda ning järgnes tohutult kuum seks leti peal.

Andsin talle oma numbri ja me oleme omavahel vahetanud natukene sõnumeid ja minu abikaasa nägi neid ühel päeval. Ei pea vist mainimagi, et ta oli tõeliselt vihane. Ja nüüd ütles ta mulle, et planeerib varsti sõbrannadega väljaminekut ning mõne mehe rajalt maha tõmbamist. Ma oleksin väga kurb, kui ta mind petaks…”