Kuid sinu murele on nüüd lahendus. Jagame sinuga seitset head nippi, mida kasutades ja natukene harjutades saad täielikult muuta seda, kuidas sa piltidel välja näed. Ja ära muretse — kõik need nipid on täiesti tasuta ja sa ei peagi iga pildi jaoks uut riietekomplekti ostma, nagu naised ikka ekslikult arvavad või sisimas soovivad.

Harjuta

Harjuta peegli ees oma parimat nägu, ja vaata, kummal pool su juuksed võiksid olla. Mõtle kõik need asjad enda jaoks valmis.

Lepi mõttega, et sind pildistatakse

Paljude inimeste jaoks on ebamugav olla kaamera ees, sest nad eelistaksid hoopis olla selle taga. Neile ei meeldi tähelepanu. Kuid kui sa tead, et sind on pildistamine ees ootamas, siis harju selle mõttega ja tea, et keegi ei vaata sind imelikult, see on ainult sinu enda peas kinni.

Liigu ringi

Suur viga, mida inimesed pildistamisel teevad seisneb selles, et nad jäävad ainult ühe koha peale ja vahetavad heal juhul ainult oma näoilmeid. Kuid liigu ringi, otsi lähiümbruses uusi kohti, kus võiks poseerida.

Ära naerata kogu aeg

Kui sul on igal pildil sama naeratus, siis on see lõpuks päris igav. Katseta ka muid näoilmeid — vaata kaugusesse. ole mõtliku näo ja olekuga, suu kergelt paokil, silmad vidukil…

Vaheta poose

Üks kõige hullematest asjadest, mida inimesed piltidel teevad, on lihtsalt sirgelt, käed külgedel seismine. Tunne end mugavalt, toetu kuskile, tee midagi huvitavat — võimalusi on ju tegelikult lõputult, kasuta neid ära.

Kasuta esemeid

Väga raske on saada ilusat pilti, kui sul ei ole oma kätega midagi teha. Võta kätte kas kohvikruus või käekott ja pilt muutub kohe palju huvitavamaks.

Räägi fotograafiga

Kui sa ikkagi tunned ennast ebakindlalt, siis anna sellest fotograafile teada. Ta kindlasti oskab sind aidata või vähemalt juhendada, et milliseid poose sa võiksid veel proovida. Ka tema huvides on see, et pildid näeksid lõpuks head välja. Ära karda talt abi paluda, sa tahad ju ise ka häid pilte saada.

Allikas: The Everygirl