Muidugi kasutasid seda hetke ära ka paparatsod, kes tegid “Sõrmuste isanda” staarist mõned avalikkust šokeerivad fotod ja pole vast mingi üllatus, et inimeste tähelepanu ei püüdnud mitte mehe aerutamisoskused, vaid midagi hoopis põnevamat: tema peenise suurus.

See nägi nimelt piltidel välja tohutu suur ning nüüd, mitu aastat hiljem otsustas näitleja seda Howard Sterni raadiosaates ka kommenteerida. “See pole tegelikult nii suur. Objektiiviga varustatud kaamerad kipuvad asju suuremana kujutama. See on optiline illusioon,” selgitas Orlando.

Lisaks avaldas ta, et kui fotod välja tulid, lohutas ajakirjanik teda, öeldes, et olukord pole kõige hullem, sest SEDA on udustatud. “Ja siis tehakse nalju nagu: “Kas teil on piisavalt suurt musta kasti, et seda varjata”. Ja siis saad veel aru, et keegi eemaldab selle musta kasti, sest neile maksti piisavalt palju. See on kolmekordselt nõme olukord — fotod, must kast ja siis enam ei ole musta kasti,” meenutas Orlando aastatetaguseid tundeid.

Bloomi jaoks oli olukord veel hullem ka seetõttu, et ta pidi helistama oma eksile, Miranda Kerrile ja hoiatama teda, et nende 8aastane poeg Flynn neid pilte ei näeks.

Miranda kommenteeris seda olukorda juba 2016. aastal Austraalia raadiojaamas Kyle & Jackie O: “Oi, jumal, ta saatis mulle sõnumi, milles kirjutas: “Eh, mul on väga piinlik. Mõned pildid avaldadatakse. Mõtlesin, et hoiatan sind.” Ja mina vastasin: “Hmmm… okei, mida sa ometi mõtlesid? Tõsiselt, mida sa mõtlesid?“”

Tõesti, keeruline on mõista, mida Orlando Bloom ootas, kui otsustas avalikus kohas ilma püksteta ringi liikuda (või siis seilata)? Pole ju võimalik, et see jääks tähelepanuta, eriti, kui temaga on kaasas ka maailmakuulus laulja, Katy Perry.

Allikas: LadBible