"Kõige suurem väärarusaam on, et see on kõigest mingi elustiilivalik või et kedagi saab muuta vampiiriks. Sa pead sündima vampiiriks ja see pole miski, mida sa muuta saad," selgitas ta. "Maailmas on palju inimesi, kes ei ole vampiirid, aga naudivad vampiiride elustiili, ja on olemas palju inimesi, kes ei osale selles vampiiride elustiilis üldse. Paljud õpetajad, advokaadid, arstid on vampiirid ja sul pole sellest õrna aimugi."

Daley ja tema abikaasa Logan said 15aastaselt teada, et on vampiirid ja on sellest päevast alates vampiiridena elanud. See tähendab, et nad lähevad päikesetõusu ajal magama ja joovad muidugi ka verd.

Daley, kes on tuntud ka kui Austinis asuva vampiiride kohtu kuninganna, väitis, et ta joob lusikatäie verd iga kahe nädala tagant, mis annab talle piisavalt energiat. "Kui ma neelan kellegi energiat või verd, on tunne nagu jooksin ära klaasi vett, kui ei ole seda pikka aega teha saanud. Või nagu hingaksin peale seda, kui olen pikka aega hinge kinni hoidnud," rääkis naine.

Kuigi vampiirid on sulle raamatutest ja filmidest juba tuttavad ning tead, et nad kipuvad oma ohvreid ründama ja verest tühjaks imema, siis Daley sõnul on nemad pisut inimlikumad. "Meie doonorid on alati meile lähedased inimesed, näiteks head sõbrad või seksuaalpartnerid," tunnistas ta. "Toitumine, ka energiast, peab leidma aset doonori nõusolekul."

Daley tunnistab, et talle meeldib küll olla vampiir, aga samas igatseb ta võimalust päevaseid tegevusi nautida. "Päikesevalgus on väga väsitav. Intensiivne energia, mida päike kiirgab, on vampiiride jaoks ekstreemselt häiriv," tunnistab naine. "See põhjustab peavaluhooge, iiveldust, palavikku ning mõnel juhul ka minestamist."

Daley usub, et kui nad peaksid abikaasaga kunagi lapsed saama, sünnivad ka nemad vampiiridena. Aga enne seda suundub paar oma iga-aastasele abieluvannete uuendamisele, mida nad plaanivad sel aastal teha Islandil. "Seal on ainult neli tundi päikesevalgust, mis saab olema nii lõbus!" rõõmustab end vampiiriks nimetav naine.

Vaata ka pilte abielupaarist SIIT.