Gina Stewart on tuntud paljastavate ja küllaltki vürtsika sisuga piltide ja videote üles laadimises sotsiaalmeedia platvormidesse nagu Instagram ja TikTok. Küll aga ei ole ta rahul, et ta peab pidevalt avastama, et jälle on mõni pilt ja video eemaldatud ebasobiva sisu tõttu.

TikToki ja Instagrami reeglites on selgelt öeldud, et liiga paljastavaid pilte või seksuaalset sisu eksponeerida ei tohi, kuid Gina ei ole sellega rahul ning ta on kindel, et tema piltidel ega videotel pole midagi viga.

Üks video, mis eemaldati, kujutas Ginat nabapluusiga muru niitmas ja teine oli selfie ehk iseendast tehtud pilt lahtinööbitud pluusiga, mis paljastas tema rindu.

Gina sai kuulsaks 2018. aastal Austraalia iludusvõistlusel, kus tema vastasteks olid 18aastased näitsikud. Gina oli siis ise 47aastane. Võistlust ta küll ei võitnud, kuid ajakiri Maxim tituleeris ta maailma kõige kuumemaks vanaemaks ning see tiitel on tal säilinud tänaseni.

Samuti on naine pahane, et Instagramist eemaldatakse pilte, kus tema rinnad on paljastatud, sest kuigi reeglites on kirjas, et nibud ei tohi olla paljastatud, on Gina kindel, et selle reegli vastu ta oma piltidel ei eksigi.

"Need on külje pealt tehtud pildid ja üldsegi, mu juuksed varjavad neid," on naine ärritunud. Talle tundub, et Instagram ja TikTok ründavad teda ega lase tal vabalt postitada meelepäraseid pilte.

Allikas: The Sun