"Minu õde on 26aastane imeline naine, kelle mees on minu arvates pehmelt öeldes tõbras. Mu õde on seda ka vist viimasel ajal mõistma hakanud, sest ta kurtis mulle mõned kuud tagasi, et kardab, et tema elukaaslane petab teda. Just netis, mitte ei käi kellegagi veel kohtamas.

Ta arvas seda seetõttu, et tal oli veider sisetunne, kuid otsesed tõendid puudusid. Kuna tema mees on tõeline IT-hull, ei saanud õde teda kuidagi lõksu tõmmata, sest mehe arvutis puudusid otsesed tõendid, mis viitaksid petmisele.

Otsustasin haarata asja oma kätesse ja tegin endale erinevatesse kohtinguportaalidesse kasutajad, valenimega muidugi. Leidsingi selle mehe üles ja hakkasin temaga seksikalt kirjutama ning ta võttis kohe vedu, hakates endast pilte saatma. Ta tahtis, et ka mina saadaksin pilte ja selleks, et veelgi rohkem tõendeid koguda, kaasasin ma asjasse oma sõbranna, kes oli nõus saatma mulle poolpaljaid pilte endast (niimoodi, et nägu ei ole peal), et ma saaksin neid õemehele saata ja niimoodi ta orki tõmmata.

Mul on hea meel, et saingi ta lõksu, aga samas on mul kohutav tunne, et mu õel oligi õigus. Ma ei taha tema südant oma tõenditega murda, aga mis mul muud üle jääb? Selline kohtlemine ei saa ju jätkuda. Milline oleks kõige õigem viis, et talle sellest teada anda?"

Allikas: The Sun