Anonüümseks jäänud tulevane ema tõdes, et alates ajast, kui ta jäi rasedaks, on ta jalgevahe kuidagi eriti tundlik ja ta kogeb vahekorra ajal kolme-nelja orgasmi, mille tõttu ta abikaasa tunneb end kui rokkstaar.

Kuigi tal pole kunagi enda sõnul seksiisuga probleeme olnud, on ta libiido jõudnud raseduse ajal hoopis uuele tasemele ja selle tunnistajaks oli hiljuti ka ta naissoost arst. Muide, viimane olevat imekaunis: pikk, sihvakas, kauni naeratuse, pikkade jalgade ja kõige muuga, mis ühest naisest ilusa naise teevad. “Kuigi ma üldiselt olen heteroseksuaalne, siis see naine paneks mind küll ümber mõtlema,” kirjutas ta Redditis. “See fakt muudab kogu kogemuse veelgi jubedamaks.”

Üsna pea sünnitama hakkav naine tunnistas, et ta üritas küll orgasmi agasi hoida, aga sai ühel hetkel aru, et see on võimatu. “Ma istusin toolis, jalad konksus ja mu günekoloog tegi oma käed libestiga kokku ning sisestas oma kaks sõrme minu sisse ja asus eksamineerima,” meenutas ta. “Ja ma teadsin, et see juhtub. Üritasin seda tagasi hoida. Proovisin teha kõik, et seda ei juhtuks.”

Paraku aga jõudis ta lõpuks tippu ja see oli ilmselge ka günekoloogile, sest naine hakkas mõnust mõmisema, tema jalad olid krampides ja ka kõik muu andis selgelt märku, kui hea tal parasjagu olla oli. Muidugi järgnes sellele kõigele tohutu piinlikkustunne. “Arsti kiituseks pean ütlema, et ta käitus sel hetkel väga viisakalt. Ta kinnitas mulle, et see on tavaline, et naised sealt alt tundlikumad on ja seda juhtub kogu aeg (kahtlen selles)…”

Lugejad, meenutage, millised on teie elu kõige piinlikumad seigad?