Joanne tunnistas, et oli Dougie'i sünnist saati rinnaga toitnud ja enne üht saatuslikku päeva polnud esinenud mitte ühtegi probleemi, kuid äkitselt ei olnud poiss enam nõus paremat rinnanibu puutuma.

Nii hakkas Joanne uurima, mis sellel rinnal viga on ja leidis seejärel herneterasuuruse tüki, mis arstide sõnul osutus rinnavähiks. Pisipoja ema tunnistas, et ta poleks seda ise iial avastanud, kui Dougie, kes on tänaseks juba 5aastane, ei oleks keeldunud sealt piima imemast.

Nüüd, kui Joanne on vähi võitnud, julgeb ta juba ka tunnistada, et ta ei oleks täna enam meie hulgas, kui ta "kaitseingel" Dougie poleks teda päästnud. "Ma võlgnen talle oma elu. See on totaalne ime. Kui mul poleks Dougie'i olnud, polekski ma ehk kunagi seda tükki avastanud," rääkis kahe lapse üksikema, Joanne. "Minu silmis pääseks ta nüüd isegi mõrvaga, ma kavatsen ta ära hellitada. Ma oleksin ilma temata kadunud. Ta päästis ilma igasuguse kahtluseta mu elu. Ta on pisike ingel. Ka arst tunnistas, et see, mida Dougie tegi oli väga kummaline. Ta pidi seda kuidagi teadma. Ta kaitses mind."

Allikas: Daily Mail