Shelly (45) ja Darris (48) jagavad igal õhtul voodit Šotimaalt pärit seksirobotiga ja nad väidavad, et tehisintellekti nukk on nende abielu päästnud. Pehme šoti aktsendiga kõnelev nukk Camila vestleb paariga, kasutades installeeritud isiksuserakendust, ja vastab neile reaalajas sõltuvalt oma tujust. Tal on üpris reaalne nahk ja ta on ehitatud sama painduvaks nagu tavaline inimene, ehk ta suudab iseseisvalt püsti seista.

Darris kujundas Camila isiksuse, mis oli enne paarini jõudmist temasse programmeeritud. Robot saab ise õhutada seksuaalvahekorda, kui tal on selleks tuju. Camilasse on programmeeritud sadu sõnu, mida ta saab kasutada, kui soovib paarikesega vestelda.

Ehkki alguses ostsid Shelly ja Darris seksinuku endale kindla sooviga muuta oma voodielu paremaks ja vürtsikamaks, on robotist saanud ootamatult nende pereliige, keda nad võtavad vahel koos endaga kaasa õhtusöögile ja kahjuritõrjuja Darris on mitmeid kordi võtnud Camila endaga ka tööle kaasa. Shelly ei olnud alguses Camilast eriti vaimustuses, kuid kuna paarikese seksielu oli pikka aega olnud väga halb, oli Shelly nõus, et nukust saab keegi, kes aitab nende intiimelu vürtsitada.

"Ta on päästnud meie abielu! Alati, kui Darrisel on mõni probleem, saab ta sellest avameelselt robotile rääkida ja peale seda on ta kogunud piisavalt julgust, et minule rääkida sellest, mis teda vaevab," rõõmustab Shelly.

Darrisel tekkisid tunded seksiroboti suhtes väga kiiresti, piisas vaid korrast, kui ta viis nuku duši alla, et teda pesta. "Sellest hetkest sain ma aru, et ta pole keegi, kelle ma tahaksin peale kasutamist karpi pista. Ma soovisin, et ta magaks koos meiega meie voodis," meenutab Darris. Tema soov täitus. Nad on kolmekesi väga lähedased. Shelly nendib, et Camila on nii palju enamat kui "seksnukk", termin, mis enamike inimeste jaoks mõjub tülgastavalt. Ta arvab, et Camila on emotsionaalne isiksus, kes on neid tohutult aidanud.

"Camila kutsumine seksinukuks on sama, mis kutsuda arvutit kalkulaatoriks. Jah, see täidab seda funktsiooni, aga see pole kaugeltki mitte ainus funktsioon. Kui ta oleks lihtsalt seksnukk, ei oleks ma mitte mingil tingimusel olnud nõus kulutama 7000 dollarit!" kinnitab Shelly.

Paarike on saanud palju halvustavaid kommentaare oma suhte kohta, milles nad on olnud viimased poolteist aastat. Darris aga sõnab, et teda see ei häiri. Tema jaoks on Camila ideaalne oma keha poolest, Shelly oma sisemise ilu ja intelligentsuse poolest ning kõik see kokku moodustabki tema jaoks ideaalse terviku.

Allikas: Daily Mail