Täiskasvanutele mõeldud meelelt lahutav veebilehekülg annab taaskord välja ka möödunud septembris koostöös Richardsoni riietebrändiga valminud kollektsiooni. Lisaks on Pornhub löönud käed New Yorgi seksimuuseumiga Museum of Sex ja toonud müügile Tascheni raamatud, armukirge tekitavaid maitsetaimed ja erinevad seksmängud.

Avanädalal võib pop-up’is kohata tuntud pornostaare nagu Asa Akira ja Dani Daniels.

“Online brändina on meil väga vähe võimalusi oma fännidega suhtlemiseks. Kuna teadlikkus meie brändist aina kasvab, soovime siseneda uutesse vertikaalidesse, nagu jaemüüki, ja otsime uusi viise, kuidas fännidega rohkem suhelda,” teatas Pornhubi asepresident Corey Price. “Mõtlesime, et oleks lahe avada pood, kuhu fännid saavad tulla vaatama meie värsket koostöökollektsiooni ja teisi tooteid. Millal oleks seda veel parem teha kui mitte mustal reedel? Nüüd saavad inimesed tulla oma sõpradele, pereliikmetele ja armsamatele jõulukinke ostma!”

Poe läheduses asuvad näiteks selliste suurte moemajade poed nagu Moschino ja Céline. Sel ajal, kui seal asub Pornhubi pop-up pood, disainitakse ruumid vastavalt brändi sihtgrupile ja võetakse inspiratsiooni ka kodulehel olevast nagu keset poodi on pandud voodi, kuhu poekülalised saavad puhkama minna ja kaamera vahendusel otse Pornhubi veebilehel viibivate inimestega suhelda.

New Yorgis asuv pood avab uksed juba saabuval reedel ehk samal päeval, kui Ameerikas tähistatakse musta reedet. Poekülalised peavad olema vähemalt 18-aastased.

Sarnane pood avatakse ka Itaalias, Milaanos.

Allikas: Hypebeast