Avalikkuse ees on printsid olnud alati teineteise kõige suuremad fännid, aga viimase pooleteise aasta jooksul on hakanud levima kuulujutud, et kaks venda on lahku kasvanud ja nad on hakanud tülitsema, vahendab Buzzfeed.

Olgem ausad, osa täiskasvanuks saamisest on ka see, et õed ja vennad võivadki lahku kasvada. Nad leiavad enda kõrvale uued kaaslased ja hakkavad otsima oma teed. Seda juhtub nii kuninglikus perekonnas kui ka tavainimeste eludes. Seni on aga kõik, mis puudutab Harry ja Williami suhteid olnud üks suur spekulatsioon.

Fännide rõõmuks andis Harry ITV uues dokumentaalis "Harry & Meghan: An African Journey" teemale lõpuks omapoolse kommentaari, jäädes seejuures värskendavalt ausaks: "Mõned asjad lihtsalt juhtuvad. Aga me oleme vennad, me jääme alati vendadeks. Me käime kindlasti hetkel erinevaid radu pidi. Ma olen alati tema jaoks olemas ja ma tean, et tema on minu jaoks ka. Me ei näe teineteist nii sageli nagu varem, sest oleme mõlemad väga hõivatud, aga ma armastan teda väga."

Kuulujuttude kohta ütles Harry konkreetselt: "Enamik asju on väljamõeldud. Vendadena on meil häid ja halbu päevi."