Nimelt väitis Diana endine ülemteener, Paul Burrell, et naine oli olnud pärast lahutust prints Charles’ist väga õnnetu selle üle, et kaotas ühe oma tiitlitest: Tema Kuninglik Kõrgeausus.

Kuigi kuninganna oleks Dianale selle staatuse alles jätnud, otsustas just Charles oma eksnaiselt selle ära võtta. See tähendas, et ta pidi traditsioonide järgi oma poegade ees kniksu tegema ja tõugati kuninglikust perekonnast veelgi kaugemale.

Prints William oli aga kõigest 14aastane, kui tema vanemad lahutasid, kuid lubas juba siis emale, et taastab ühel päeval ema igati välja teenitud tiitli.

“Ära muretse, emme, ma annan selle sulle ühel päeval, kui ma kuningas olen, tagasi,” ütles William oma emale, kirjutab Burrell oma raamatus.

Paraku aga ei õnnestunud pojal seda lubadust kunagi täide viia. Diana suri 1997. aastal Pariisis toimunud autoõnnetuses, kui William oli kõigest 15aastane.

Burrelli suhted kuningliku perega on pärast Diana surma olnud väga keerulised, sest mees avaldab sageli intiimseid detaile selle kohta, mis toimus palee seinte taga. Möödunud aastal teatas Burrell näiteks, et ta pole Diana surmast saati Williami ja Harryga sõnagi vahetanud.

Allikas: 9Honey