Cambridge'i hertsog ja hertsoginna on selgitanud ka printsess Charlotte'ile tema tulevast rolli kuninglikus perekonnas, soovides seda samal ajal teha nii, et lapsed ei tunneks, et see kõik on liiga koormav.

"William ja Kate on rääkinud nii George'i kui ka Charlotte'iga nende tulevastest rollidest, aga lapselikul viisil, et nad seda mõistaks, aga ei väsitaks neid," selgitas allikas. "George teab, et ta on eriline ja et temast saab ühel päeval Ühendkuningriikide kuningas."

Mõte sellest võib iga kuueaastase lapse jaoks olla hoomamatu, mistõttu on kolme lapse isa William leidnud "lõbusama" viisi, kuidas oma pojale sellest rääkida. "William räägib George'ile, mida tähendab kuninglikku perre kuulumine. Ta teeb seda väga lihtsal viisil, sest ei taha, et poeg oleks juba nii noores vanuses ülekoormatud. Ta selgitab asju nii nagu loeks lasteraamatut. Nii, et see on George'i jaoks lõbus," avaldas allikas.

Prints William sai ise juba väga noore poisikesena teada, et temast saab kunagi kuningas ja olevat oma emale Dianale tol ajal öelnud, et ta ei ole sellest tööst huvitatud. Vend Harry oli aga hea meelega valmis tol ajal seda koormat kandma. Nüüd aga on otsustanud viimane kuninglikust elust tagasi astuda ja kogu koorma oma venna kaela lükata.