Restorani sööma? Siin on kümme suurimat ohumärki, mille eest kokad sind hoiatavad

 (4)
Restorani sööma? Siin on kümme suurimat ohumärki, mille eest kokad sind hoiatavad
Foto: Toa Heftiba/Unsplash

Väljas söömine on mõnus, aga vahel võib see olla ka pisut ebameeldiv. Muidugi on mõned riskid nagu see, kas kokk ikka järgib hügieenireegleid või kas toit kõlbab süüa, aga tuleb välja, et neid asju ei ole alati võimalik ette ennustada. Nüüd aga jagavad kokad ja teised restoranide töötajad, milliseid ohumärke ei tohiks sa restorani valides kunagi eirata.

Need on kümme kõige suuremat ohumärki:

1. Massiivsed menüüd

Heas restoranis on lühike menüü, mis on maksimum 1-2 lehekülge pikk.

2. Toit, mis tuuakse lauda külma või kuivana

Sa tead, et nad ei valmistanud seda spetsiaalselt sulle.

3. Ekstreemselt kuum taldrik

Su tellimus on olnud aknalaual päris pikka aega, see on kuivanud ja kokad ei valmistanud seda sinu jaoks, vaid tegid kiiruga enne lauda toomist soojaks.

4. Räpased jäljed karastusjoogi masina juures

Need on kõige lihtsamad asjad, mis ära puhastada, aga kui nad sedagi ei viitsi, siis kujuta ette, mis toimub köögis.

5. Tühi parkimisplats tipptunni ajal

6. Tülitsevad töötajad

Kui kuuled, kuidas kokad köögis teineteise peale karjuvad, põgene kohe!

7. Kärbsed

8. Kala pühapäevase brunch'i menüüs

See jõudis restorani juba neljapäeval ja nad üritavad sellest nüüd vabaneda.

Seotud lood:

9. Teenindajad ei tunne menüüd

Kui küsid teenindajalt, mida mõni roog endast kujutab või kuidas see maitseb ja nemad lähevad seda köögist küsima, ei ole see hea koht, kus einestada.

10. Aeglane teenindus

Kui teenindajal võtab aega kümme minutit, et sinu laua juurde tulla, aga restoran pole isegi mitte täis, on see juba algusest peale halb kogemus.

Allikas: Travel+Leisure