Ära aseta kalleid asju oma pea kohale riiulitesse — tihti unustavad inimesed ära, mida nad täpselt sinna panid ja suur on üllatus, kui see maha unustatakse või on keegi selle osavalt pihta pannud. Hoia hinnalised asjad turvaliselt enda ligi.

Ära vaidle stjuardessidega — nad ju lihtsalt teevad oma tööd, miks sa peaksid selle nende jaoks ebameeldivaks muutma?

Ära joo kraanivett — ära isegi kasuta seda vetsus oma hammaste pesemiseks, see võib olla väga must ja baktereid täis.

Ära näpi ajakirju — see kehtib inimestele, kes kardavad väga pisikuid. Ajakirju lennukis ei vahetata väga tihti, mis tähendab, et enne sind on seda näppinud sajad inimesed ja sa mitte kunagi ei tea, mida nad enne oma kätega teinud on.

Ära ole paljajalu — sa võid ju arvata, et su jalad on puhtad ega haise higi järele, aga see on väga ebahügieeniline. Põrand võib olla must ja võib-olla ei taha kaasreisijad su jalgu vaadata.

Ära võta kingi ära enne, kui lennuk on õhku tõusnud — kõige ohtlikumad hetked lennureisi ajal on lennuki õhku tõusmine ja maandumine. Ole alati valmis hädaolukorraks.

Ära istu liiga kaua — ehkki lennukis pidevalt ringi jalutamine ei ole ka soovitatav, on istmed siiski kitsad, jalgade sirutusruum on väike ja vaja oleks ennast vahepeal veidikenegi liigutada.

Ära pane ennast liiga õhukeselt riidesse — lennukis võib kergesti külm hakata, nii et kampsun oleks siiski vajalik ka siis, kui sa lendad soojale maale.

Ära jää lootma, et lennukis on piisavalt meelelahutust — võta endale kaasa raamat, ristsõna, padi, või tõmba oma telefoni mõni mäng. Kõikides lennukites ei ole ekraane, kust saaks filme vaadata.

Joo piisavalt vett — lennukiõhk on väga kuiv ja hea oleks tavalisest natuke rohkem vedelikku tarbida, et sa ei avastaks lennukist maha astudes, et su nahk näeb lausa erakordselt jube välja.

Ära katsu midagi, mida sul pole vaja katsuda — sest miks peaks keegi katsuma lennukis olevat varustust, mis ei ole talle näppimiseks mõeldud?

Allikas: DailyMail