“Minu kallim on isolatsiooni ajal hakanud rohkem telefonis passima. Algul ei osanud ma sellest midagi arvata, las ta siis asjatab seal, kui huvi on. Üsna pea muutus ta salalikuks, ta ei hakanud küll otseselt teistmoodi käituma, aga mu naiselik sisetunne aimas halba.

Kui mees läks õue trenni tegema, avasin ma ta telefoni ja otsustasin, et pean, maksku mis maksab, tõe teada saama. Ja ega ta ei üritanudki seda minu eest varjata! Kohe esimene vestlus oli tal ühe tuttava naisega, kellega ta oli varem koos töötanud. Avasin siis selle ja olin šokis. Mida rohkem ma kerisin, seda hullemaks läks. Minu vahva mees oli karantiinis otsustanud hakata saatma endisele kolleegile alastipilte ja flirtivaid sõnumeid.

Kui mees koju tuli, rääkisin talle sellest. Ta sai vihaseks, eitas kõike ja muutis oma telefoni parooli ära. Kui ma paar päeva hiljem sellesse jälle salaja sisse sain, olid kõik vestlused ja pildid kadunud…

Ma ei tea, mida teha. Mees käitub nii, nagu mitte midagi ei oleks olnud, aga ma ei kujuta ette, mida kõike ta minu selja taga veel teinud on.”

Allikas: The Sun

Lugejad, mis te arvate — kas kallima telefonis nuhkimine on õigustatud või mitte?