Pole ime, et Kate’i vanemad, Carole ja Michael Middleton muretsesid, kuidas nende tütar ikkagi tähelepanuga, mis kuninglikku perre kuulumisega kaasneb, hakkama saab.

Middletonide perekond juhib pidude korraldusega tegelevat ettevõtet ja neil polnud säärase tähelepanuga mingit kogemust enne, kui Kate 2003. aastal tulevase Ühendkuningriikide kuningaga läbi hakkas käima. Paar kohtus, kui nad mõlemad õppisid St. Andrew’si ülikoolis.

Mida William äiapapale ja ämmamammale lubas?

“William kinnitas Middletonidele, et ta kaitseb naist alati,” avaldas kuninglikust perest kirjutav Phil Dampier. “Ja, et ta ei lase Kate’iga juhtuda samu asju, mis juhtusid Dianaga.”

Diana poja Williami ja prints Charles'iga

Antud lubadust pidades avaldas William ka 2007. aastal avaliku avalduse, mille eesmärk oli oma tolleaegset tüdruksõpra, Kate’i kaitsta. Tulevane kuningas oli vihane, et fotograafid olid blokeerinud Kate’i 25. sünnipäeval naise teekonna autoni ja otsustas tegutseda. William ja Kate kolisid üsna pea Walesi, et vältida Londoni eluga kaasnevat meediatähelepanu.

“Kate proovib muuta nende elud võimalikult normaalseks — miski, mida William ise naise vanematele lubas, kui nad abiellusid,” kinnitas ka ajakirjanik Eleanor Steafel.

Allikas: Woman & Home