Värskelt kihlunud paar jagas kihlusest teatades ka armasid fotosid endast ja kuningliku pere fännid olid uudist kuuldes väga õnnelikud, sest see tähendab, et lähiajal toimub juba viimaste aastate kolmas kuninglik abielu.

Möödunud aastal abiellusid nii prints Harry ja hertsoginna Meghan kui ka printsess Eugenie ja tema abikaasa Jack Brooksbank ning erinevalt neist ei pidanud printsess Beatrice kuningannalt kihlumiseks luba küsima ja seda ühe kindla seaduse järgi. Nimelt on kuninglikus perekonnas reegel, mis kohustab esimest kuute troonijärjekorras olevat pereliiget küsima monarhilt luba abiellumiseks, kuid kuna printsess Beatrice on järjekorras alles üheksas, ei pidanud ta oma vanaema jutule minema.

Kui tema noorem õde, printsess Eugenie möödunud aastal abiellus, ei pidanud ka tema kuningannalt luba küsima, sest tema on troonijärjekorras alles kümnes. Prints Harry on aga täpselt kuues, paiknedes oma isa, prints Charles’i, venna, prints Williami ning tema laste, printsess Charlotte’i, prints George’i ja prints Louis’i järel.

Allikas: Woman and home