Prints William võttis sel nädalal virtuaalselt osa Peter Crouchi taskuhäälingu spetsiaalsest episoodist ja tunni aja pikkuses vestluses läks jutt halbade kingituste peale. Kuulajate rõõmuks avaldas prints William, et tema võiks olla üks parimatest kehvade kingituste tegijaist.

"Ma kinkisin ükskord oma naisele binokli. Ma pakkisin selle ära. See oli väga kena," sõnas ta.

Ta selgitas kuulajaskonnale, et ta püüdis ennast veenda, et see on suurepärane kingitus, kinnitades endale, et see on imeline ja vaata, kui kaugele saab sellega näha.

Catherine Middleton olevat aga printsi vaadanud ja uurinud, et see on ju binokkel, mis toimub?

Taskuhäälingus osalejad proovisid kinki lahti mõtestada, üritades sellele leida konteksti ja küsides, et ehk oli Catherine linnuvaatleja.

Prints William lükkas selle väituse ümber selgesõnalise "ei"-ga ja naeris, et tal pole õrna aimugi, miks ta oma naisele binokli kinkis.

"See oli alles meie kurameerimise alguses... Ma arvan, et see kingitus saigi otsustavaks teguriks!"

Tõenäoliselt ei olnud binokkel siiski miski, mis Catherine'i printsi puhul võlus, aga nagu näha, kandsid prints Williami püüdlused vilja ja see väike juhtum näitab, et ka kuninglikud paarid ei ole kaitstud kogemata tehtud kehvade kingituste eest. Ja hea huumor kulub alati marjaks ära!

Allikas: She Knows