Juba 35 aastat on naine tegelenud trendide ennustamisega, püüdes aimata, mis on need asjad, millest kõik peagi rääkima hakkavad. Üksikute naiste võidukäik, metroseksuaalid, sotsiaalmeedia mõjutajad ning selle aasta tipptegijad puhas toitumine ja hea une vajalikkus — Marian nägi neid kõiki ette.

Igal aastal annab naine välja oma trendiraporti, mis on saanud pühakirjaks lugematutele firmadele üle maailma. Selle aasta nimekirjas on globaalne konflikt, ökoloogiline katastroof ja midagi toredat ka — vanuse üle uhkust tundmine.

“On aeg hakata uhkelt vananema. Me peaksime oma vanuse üle rõõmu tundma ja seda kõigile kuulutama. Selle aasta mõjukaimad hashtagid on #BeAgeProud ja #BeBoldClaimOld.

Kui vana on üldse vana, küsib Marian. “Mõnda aega tagasi öeldi, et 40 on uus 20 või 60 on uus 40. Nüüd aga oleme kõik veendunud, et 80 on uus 60!”

Näited? Aga palun! 50aastane Christy Turlington lõpetas Nwe Yorki moenädalal Marc Jacobsi show, 63ne Patti Hansen säras Michael Korsi etenduses. Stephanie Seymor (50) ja Tatjana Patitz (52) astusid üles Milano moenädalal. Christie Brinkley (65) sammus Elie Tahari laval koos oma tütre Sailoriga (20) ja rabas vaatajad jalust: “Ta oli fantastiline ja kandis riided paremini välja kui tütar!”

Nii et pea püsti, silmad särama ja elu nautima, naised! Vanust ei ole vaja häbeneda, vaid uhkusega tunnistada, selle üle rõõmustada ja täiel rinnal edasi möllata!