Orgaaniline toit

Inimesed, kes söövad ainult puhast ja orgaanilist toitu, on teiste suhtes kriitilisemad ja õelamad. Nad usuvad, et nad teevad maailmale nii palju head, et see õigustab nende halba käitumist teises plaanis. See mõtteviis on umbes sama nagu see, et jooksen kilomeetri ja siis võin endale suure šokolaadi lubada.

Solaariumis käimine

Nüüd ollakse solaariumi kahjulikkusest küll teadlikud, kuid mõned inimesed ei suuda sellest hoolimata seal käimist lõpetada ja praevad ennast uhkelt grillkanaks. Sellisel juhul on tegu sõltuvusega ja neil inimestel on suurem tõenäosus teistessegi sõltuvustesse haigestuda. Alkoholismitõenäosus on neil lausa kuus korda suurem kui neil, kes solaariumist hoiduvad.

Külm dušš

Mida kauem sooja dušši all liguned, seda suurem puudus on sul emotsionaalselt lähedusest ja seda üksikumana sa ennast tunned. Kui aga oled hoopis üks neist, kes armastavad külma dušši, oled tõenäoliselt põikpäine, enesekeskne ja ei võta kellegi teise arvamust kuulda.

Riidest poekotid

Ka riidest poekottide kasutajad tunnevad ennast ülemana, sest nad teevad igapäevaselt vähem plastikut kasutades niii suuri heategusid. Iseenesest õige ja loodussõbralik, aga paraku nullitakse oma heateod tihti sellega, et ostetakse oma n.ö boonuspunktide eest näiteks krõpsu, suhkrujooke, šokolaadi jne. Nad usuvad, et kuna nad on nii tublid, on nad maitsva preemia ära teeninud.

Meilboksi sisu

Kui avad kõik kirjad, sorteerid ja vastad, oled ilmselt kontrollifriik.

Kui loed kõik kirjad läbi, aga ei kustuta neid kunagi, oled perfektsionist, kes vajab turvatunnet ja seetõttu peavad sul kõik kirjad alles olema.

Kõige intelligentsemad on need, kes ei ava ega kustuta mõttetuid kirju, sest nad teavad, et need on nagunii jamad ja nende peale ei ole üldse mõtet oma aega kulutada.

Sotsiaalmeediakasutus

"Laikide" järgi saab välja selgitada su soo, poliitilised vaated, seksuaalse orientatsiooni, religiooni ja intelligentsitaseme.

Teine asi, mis sotsiaalmeedias sinu kohta paljugi kõneleb: sa laigid või paned kurbi nägusid traagilistele õnnetustele ja kurbadele sündmustele. Sellega on justkui töö tehtud - muret on väljendatud, oma panus antud, võib käed puhtaks pühkida ja rohkem tegelema ei peagi. Aga süda on rahul, sest päris mööda sa ju ei vaadanud.

Kibe toit

Kui jood kohvi mustalt, lisamata koort või suhkrut, oled ilmselt psühhopaat. Nagu sarimõrtsukas. Need, kellele meeldivad mõrud maitsed nagu toonik, õlu ja magustamata joogid on lihtsalt eneseimetlejad või veel hullem - sadistid. Nad on kahepalgelised, edevad ja enesekesksed ning naudivad teiste kannatusi.

Boonus: kuidas eristada võltse inimesi siirastest

Võltsid inimesed kuulutavad oma saavutusi kõigile. Nad tahavad ennast ainult parimast küljest näidata ja edvistavad igal võimalikul juhul. Siirad inimesed on endaga rahul ja neil ei ole vaja kellelegi midagi tõestada. Nad naudivad edu ka teiste ees eputamata ja rõõmustavad teiste edu üle.

Allikas: Bright Side