Jäär: eks, keda jäädakse igatsema ja üritatakse tagasi saada, aga Jäär on niivõrd kangekaelne, et kellelegi ta teist võimalust enam ei anna.

Sõnn: väga leebe olekuga eks, kelle meelest on täiesti normaalne jääda sõpradeks edasi, sest tegu on ju täiskasvanud inimestega, kellel on aja jooksul välja kujunenud ühine suhtlusringkond.

Kaksikud: suhtesse, suhtest välja... Ehk kui Kaksikute tähemärgist inimene läheb lahku, hüppab ta mõne aja pärast uuesti oma ekskallima voodisse, sest miks head asja raisku lasta?

Vähk: emotsionaalne pundar, kes esimese asjana paneb oma eksile bloki Facebookis ja kõikides muudes sotsiaalmeedia kanalites, sest ta on üdini haavunud.

Lõvi: solvunud eks, kes ei saa aru, kuidas on võimalik, et tema enam suhtes ei ole. Ta on ju ideaalne?

Neitsi: eks, kes ei suuda lahti lasta. Ta hakkab pehmelt öeldes oma ekskallimale närvidele käima ega suuda aastaid leppida sellega, et nad ei olegi enam koos.

Kaalud: sõbralik eks, kes ka peale lahkuminekut võtab vahepeal selle aja, et uurida oma eelmiselt kallimalt, kuidas tema emal ikka läheb.

Skorpion: jääkülm eks, kes on siiralt vihane lahkumineku pärast ja kui ekskaaslane on kogemata Skorpioni kätte mõne oma isiklikest asjadest unustanud, peab ta kahjuks leppima, et ühes tükis ta seda asja enam tagasi ei saa.

Ambur: eks, kes jääb lootma, et ta oli ikkagi nii hea, et tema juurde tullakse tagasi. Kui seda ei juhtu, on ta siiralt hämmingus, sest peab ennast tõesti parimaks.

Kaljukits: eks, keda muudab lahkuminek paremaks. Kui ta maha jäetakse, on ta paari kuu pärast juba oma elu parimas vormis, sest ta keeldub jääma koju mossitamast. Terve maailm on nüüd ju valla!

Veevalaja: eks, kes ei vaata enam kunagi tagasi. Koos loodud mälestused ei tähenda talle enam midagi, sest talle tehti haiget ja nüüd on aeg see jama lõpetada. Tema siht on aina edasi, ja enam mitte kunagi tagasi.

Kalad: tore ekskaaslane, kes on küll lahkumineku pärast veidikene kurb, aga ei muutu külmaks ega nõmedaks, vaid tõesti mõistab, et kõik suhted ei olegi loodud kestma, aga sellepärast ei tasu ka teise inimese elu põrguks teha.

Allikas: Cosmopolitan