Nimelt oli printsil komme lasta oma järjekordsel potentsiaalsel “saagil” istuda Buckinghami palees paiknevale kuninganna troonile, et seeläbi talle muljet avaldada. Sellise väitega tuli hiljuti The Sunis välja modell Caprice Bourret, kes kinnitas, et Andrew lubas tal istuda kohtingu ajal troonile: "Ta viis naise kahel korral Buckinghami paleesse ja kord istus ta ka kuninganna troonil. Ta märkas ka üht kaussi, mis talle meeldis ja küsis Andrewilt, kas ta võib selle ära varastada ja oma emale saata. Naise sõnul mees lubas tal seda teha ja ta ema armastas seda!"

Veel üks teine naine rääkis möödunud aastal ajakirjanikele, et kui Andrew ta enda Buckinghami palees asuvasse ühe magamistoaga korterisse õhtusöögile kutsus, julgustas prints teda troonile istuma ja viis ta ka ühele rõdule, kus naine sai tunda, mis tunne oleks sealt rahvale lehvitada. Allika sõnul oli see üks Andrewi põhilisi nõkse, kuidas naisi ära võluda.

Möödunud aasta juulis teatas The Daily Beast, et Andrew oli kutsunud ka oma sõbranna, Ghislaine Maxwelli intiimsele õhtusöögile Buckinghami paleesse ja allika väitel oli koheselt selge, et ta kutsuti sinna kui seksobjekt. "Andrew istus mu kõrvale diivanile ja üritas kogu aeg mu kätt hoida," avaldas naine. "Ma ütlesin naljana, et mulle meeldiks palees tuurile minna ja järgmise asjana kõndisingi käsikäes Andrewiga läbi Buckinghami palee. Ta viis mu nalja pärast rõdule ja ma lehvitasin olematule rahvahulgale."

Buckinghami palees asuv troonisaal on üks palee kõige tuntumaid ruume, sest seda kasutatakse sageli ametlikeks vastuvõttudeks ja teisteks tseremooniateks. Seal asuvad kaks kõrvuti paiknevat trooni, millest üks on mõeldud monarhi ja teine tema partneri jaoks. Ühe allika sõnul lubas Andrew proovida tal mõlemal istumist.