Üks anonüümseks jäänud naine jagas portaalis 9Honey oma kogemust, tunnistades kohe, et tavaliselt ta mehi peale esimest kohtingut endale külla ie kutsu, aga sel korral oli tema “super kena ja viisakas” kaaslane Ben nii sarmikas, et naine lihtsalt ei suutnudki vastu panna.

Nendevaheline suurepärane keemia viis selleni, et juba peale esimest 15 minutit ei suutnud nad teineteisest käsi eemal hoida ja üks asi viis lõpuks teiseni. Peale kaks tundi kestnud “täiuslikku kohtingut”, mille jooksul nad jagasid omavahel pudelit punast veini ja mitmeid kallistusi, tellisid nad Uberi ja suundusid naise poole.

Täpselt nagu tegemist oleks ühe seriaali “Seks ja linn” episoodiga, hüppas Ben naise korterisse jõudes kohe duši alla. “Ma mõtlesin, et talle lihtsalt meeldibki olla enne seksimist super puhas,” selgitas naine oma reaktsiooni.

Kui mees aga vannitoast väljus, küsis ta, kas võib uurida naise aluspesu sahtlit ja tunnistas, et tal on sellega mingi “suur teema”. Tema rõõmuks naine lubaski tal seda teha ja muuseas valida välja negližee, mida naine võiks nende esimesel koos veedetud ööl kanda.

Peale vallatlemist läks Ben taas duši alla ja küsis seejärel naiselt veel ühe veidra küsimuse: kas ta saaks ühe kilekoti, millega oma pesu koju viia. Pikemalt mõtlemata otsiski tema kaaslane talle ühe kilekoti ja suudles teda enne, kui mees lahkus. “Alles järgmisel hommikul, kui ma avasin oma pesusahtli, avastasin, et see on täiesti tühi,” räägib naine.

Muidugi mõistis ta kohe, et Ben oli selle tühjaks varastanud, mistõttu saatis ta mehele sõnumeid, millele vastates too tunnistaski varguse üles ja lubas need järgmisel nädalal tagasi tuua. “Ma küsisin talt, miks ta võttis sahtlist kõik asjad, mitte ainult üht või kaht paari, aga sellele ta ei vastanud,” jätkab naine kummalise loo jutustamist.

Nüüd, kui võiks juba mõelda, et see lugu ei saagi enam veidramaks minna, siis me eksime. Peale sõnumivahetust kadus mees nagu tina tuhka ja võttis ühendust vaid selleks, et anda teada, et on pesu tagasi toonud. “Jumal teab, mis ta selle pesuga teinud oli,” võttis naine loo kokku. “Ma ei taha sellele mõeldagi.”

Allikas: The Sun