“Ma olen armastanud oma naist kokku 19 aastat ja nüüd on meie idüllilises elus suur mõra. Kõik kukkus kokku. Sain teada, et ööl vastu meie pulmapäeva magas minu kallis naine meie pulmaisaga, minu eluaegse parima sõbraga.

Kuidas ma sellest teada sain? Noh, siia sobib küll hästi fraas, et mis meelel, see keelel. Hiljuti korraldasime naisega meie enda kodus kohtinguõhtu ja tegime erinevaid alkohoolseid kokteile. Abikaasa jäi veidi vindiseks ja tegi minu parima sõbra kohta väga veidra kommentaari.

Tahtsin talle n-ö ära panna ja ütlesin naljaga, et sa oled ju teda alati armastanud, kas pole?

Ilme, millega ta mulle peale seda kommentaari otsa vaatas, ei lähe mul kunagi meelest. See oli segu tõelisest paanikast ja šokist. Sain aru, et on midagi, mida ta mulle rääkinud ei ole.

Ta ei suutnud ennast enam tagasi hoida ja paiskas välja, et abiellumispäeva eelsel õhtul, kui ta oli korraks minu parima sõbra juurest läbi hüpanud, et talle sõrmused anda, olid nad ennast purju joonud ja seksinud.

Ma ei suutnud seda uskuda, pilt hägustus mu silme ees. Meil on kaks last. Ma abiellusin oma naisega niimoodi, et ta oli kõigest loetud tunnid enne seda minu parima sõbraga maganud. Ma ei saa sellest vist mitte kunagi üle…”