1. REEGEL: armasta elu, aga ära võta seda liiga tõsiselt

Kelly tunnistab, et Anthony võttis paljusid asju tõsiselt: trenniks või võistlusteks valmistumist, õigel ajal tööle jõudmist, õigete asjade tegemist. Aga elu — ta armastas seda nii väga, et ta ei võtnud seda liiga tõsiselt. Kelly tunnistab, et ta ei suuda lugeda kokku kordi, kui mees ütles tale, et kui sul oli võimalus hommikul üles ärgata, on sealt edasi kõik juba boonus.

2. REEGEL: ära kuluta aega sellele, et muretsed asjade pärast, mida sa muuta ei saa

Kelly sõnul võiks talle muretsemise eest lausa kuldmedali anda, aga tema lahkunud abikaasa võttis asju pisut teisiti. Kas sa saad midagi selle asja juures, mille üle sa muretsed, muuta? Jah? Siis tee seda. Ei? Siis ära raiska selle peale oma energiat. Ja Anthony mitte ainult ei öelnud neid asju, vaid elas ka nii.

3. REEGEL: huumor on sobiv vastus praktiliselt igas situatsioonis

Anthony’l olevat olnud üsna veider huumorimeel ja ta kippus suhtuma huumoriga ka nendesse asjadesse, mis ajasid kõiki teisi kohutavalt närvi. Tema soovis pigem kõigi tuju parandada.

4. REEGEL: hinda oma sõpru

Anthony armastas nii oma naist kui ka sõpru tingimusteta. Ta ei hoolinud sellest, millise autoga keegi sõitis, kus ta elas või kui palju palka sai. Ainus, millest ta hoolis, oli see, et sa üleüldse ta sõber olid. Ja kui sul õnnestus ta sõber olla, polnud sel sõprusel tema jaoks tähtaega.

5. REEGEL: huvitu asjadest

Anthony viitsis kuulata igat inimest rääkimas igasugustel teemadel, peaasi, et sellesse suhtuti kirega.

6. REEGEL: ole enda vastu aus

Anthony uskus, et igal inimesel on kohustus ja seda õpetas ta pidevalt ka oma lastele. Ta vihkas seda, kui mõni inimene ohvrit mängis või teisi inimesi oma halva käitumise või läbikukkumiste pärast süüdistas. Ta uskus, et enda vastu aus olemine on ühe hea inimese oluliseks omaduseks ja just nii saab maailmale tõesti tähendusliku jälje jätta.

Allikas: Daily Mail