77aastane miljardär Jocelyn Wildenstein on läbinud mitmeid iluoperatsioone, et saavutada kassilik väljanägemine.

Jocelyn Wildenstein

Tabloidide poolt “Kassnaiseks” nimetatud šveitslanna Wildenstein on kulutanud operatsioonide peale rohkem kui kaks miljonit dollarit, millest esimene oli silmalaugude tõstmine. 1998. aastal rääkis tema eksabikaasa Alec Wildenstein ajakirjale Vanity Fair antud intervjuus, et naine lootis oma nägu parandada nagu tükikest mööblit. “Nahk ei tööta nii, aga ta ei kuulanud mind,” tunnistas Alec.

Rodrigo Alves ehk päriselu Barbie peigmees Ken.

Rodrigo Alves

Alvesi tuntakse üle maailma tema tehtud ekstreemsete iluoperatsioonide tõttu — rohkem kui 50 väga huvitaval viisil tehtud lõikust! Tema kodulehel oleva informatsiooni järgi on ta käinud üle 30 riigis rohkem kui 50 telesaates, et enda kogemust inimestega jagada. Ta on lisaks ka väga aktiivne sotsiaalmeedia kasutaja.

Modell Pixee Fox lasi endalt kuus roiet eemaldada, et saavutada imepeenike piht.

Fox on tuntud kui “elus joonisfilmitegelane”, kes on inspireeritud Jessica Rabbiti tegelasest filmist “Jänes Roger”. Naine on ise nimetanud end kunstiteoseks. Ta pole küll võimeline tooma välja, kui palju ta on lasknud end lõigata, aga ta loetles ette neli rinnaoperatsiooni, neli ninaoperatsiooni, operatsioon, mille eesmärgiks oli muuta ta kõrvad haldjalikumaks, natukene rasvaimu, kuue roide eemaldamine, lõua rekonstrueerimine jne.

Natasha Crowni eesmärgiks on olla maailma kõige suurema tagumikuga inimene ja hetkel on selle ümbermõõt 215,9 sentimeetrit.

24aastane Natasha on lasknud enda tagumikku juba kolm korda tõsta (esimest korda 20aastasena), aga ta soovib seda veel teha. Lisaks soovib ta lasta lõigata oma rindu ja nina ning on lasknud oma rindu sättida, huuli süstida ja proovinud ära botox süstid.

47aastane Neven Ciganovic ehk teise nimega Starletan lasi end esimest korda opereerida juba 22aastaselt.

Horvaatia Instagrami staar on viimase 25 aasta jooksul lasknud end korduvalt lõigata alustades huulte täitesüstidest. Tema eesmärk on peatada naturaalne vananemine.

Bryan Ray on käinud 90 iluopil, et näha välja nagu Britney Spears.

Cosmopolitani andmetel on 32aastane Ray kulutanud iluoppidele rohkem kui 80 tuhat dollarit. Sinna hulka kuuluvad näiteks ninaoperatsioon, regulaarsed botoxi süstid, rasva süstimine põskedesse, karvade lasereemaldus ja huulte täitesüstid. Esimest korda, kui Ray’le tekkis idee minna iluopile, oli ta kõigest 16aastane.

Vinny Ohh soovib olla “sootu tulnukas”.

Ohh’i unistus on saavutada iluoppide abiga “täiusliku tulnuka” väljanägemine. Esimesena võttis ta ette ninaoperatsiooni, aga tänaseks on ta läbinud veel kaks operatsiooni ja 110 muud protseduuri.

Lacey Wildd’i rinnad on muutunud A-korvist Q-korviks.

Lacey Wildd

Modell ja kuue lapse ema Lacey Wildd on lasknud oma raskete rindade äärtesse ja alla opereerida sea nahka, et see neid kindlalt paigal hoiaks. Tal on plaan veel operatsioone läbida.

Herbert Chavez on läbinud mitmeid protseduure, et näha välja nagu Superman.

Herbert Chavez

Chavez on läbinud 23 iluoppi ja protseduuri (2015. aasta seisuga), mille seas on ka protseduur, mis aitas tal saavutada ideaalsed kõhulihased. Ta ütles, et soovib olla tuntud kui “plastikust mees”.

Allikas: INSIDER