Suurbritannia ajakirjanik Tiffany Sweeney kohtus näiteks Valentinaga, kes teenib ühe mehega väljas käimise eest sellise summa. Aga on olemas ka varjukülg: 26aastane ameeriklanna Chandler jäi kord ilma 2600 dollarist, mis talle lubati kolme mehega magamise eest, aga raha talle kunagi ei makstudki. "Ma tegin kõike, mis vaja, kui mul polnud raha ja mitte midagi süüa peale dollari maksva pitsa. Kui soovid New Yorgis hästi ära elada, peab sul olema kõrvalots ja nii avastasingi enda jaoks suhkrubeibenduse ja see oli nii lihtne," rääkis naine. "Sa pead lihtsalt minema veebileheküljele, kus sa tutvud mõne mehega ja ta hakkab sinuga rääkima ning raha pakkuma. Alguses mõtlesin, et võin ju lihtsalt kohtingule minna. Näiteks oli üks kutt, kes andis mulle 200 dollarit selle eest, aga kui ma soovisin rohkem raha teenida, pidin temaga magama."

Chandler tunnistas, et kui tal õnnestus kõigest 20minutilise seksi eest teenida korralik summa raha, tekitas see hea tunde küll. "Ma teenin sellise summa New Yorgis kahe nädalaga, aga kui ma saan seda teha 20 minutiga, siis miks mitte?" möönas ta.

Kes üldse on suhkrubeib?

Suhkrubeib on nooremapoolne naisterahvas, kelle luksusliku elustiili maksavad kinni rikkad ja neist oluliselt vanemad mehed.

Valentina tunnistab, et talle meeldib väga, et ta suudab selle töö abil sellist priiskavat elustiili endale lubada ja ta teab täpselt, mida see temalt nõuab. "Ma ei leia endavanuste kuttidega klappi, sest nad tahavad lihtsalt kodus istuda ja FIFA't mängida," selgitas ta, miks ta sellise tee valinud on. "Need mehed ei taha naisi, kes tulevad ja räägivad neile oma probleemidest ja stressist."

Dokumentaalfilmi ühel eriti šokeerival hetkel tunnistas Valentina, et sageli paluvad suhkruissid tal riietuda koolitüdruku riietesse. "Nad soovivad end taas nooruslikuna tunda," tunnistas naine. Samal ajal kinnitab ta, et tegemist ei ole prostitutsiooniga, sest ta on nende meestega päriselt suhtes.

Allikas: DailyMail