Aga see ei pea üldse nii olema. Ka isolatsioonis võib olla väga loov ja korraldada unustamatu peo. Jagame häid ideid, kuidas see võiks toimida:

Ära unusta, et sina oled sellel päeval kõige tähtsam

Ja käitu sellele vastavalt! Löö ennast üles, tee kasvõi ise endast ilusaid pilte, telli endale kook ja häid sööke (tellimus oleks mõistlik teha piisavalt vara, et oleks kindel, et soovitu õigeks päevaks kohale jõuab). Tee nimekiri kõigest, mida soovid uuel eluaastal saavutada ja riputa see näiteks seinale.

Korralda veebipidu

Anna sõpradele teada, et pidu toimub sel päeval, sel kellaajal ja et nad paneksid oma peomeeleolu valmis. Lülitage sisse oma arvutite veebikaamerad (kui on) ja tehke virtuaalne kohtumine läbi Skype või Zoomi. See on toredam kui telefonikõne, sest siis näed kõiki korraga näost näkku. Selliseid "kokkusaamisi" võib teha muidugi ka ilma sünnipäevata, aga kui kõik sünnipäevalapse jaoks olulised inimesed n-ö kohale tulevad, on see tema jaoks eriline.

Tehke läbi veebi erinevaid mänge

Võite mängud ise kambakesi välja mõelda, siis on eriti põnev. On olemas ka seltskonnamängude jaoks mõeldud platvorm Kahoot, mida on tore kasutada erinevate küsimuste jaoks. Või mõtleb sünnipäevalaps ise välja viktoriini, kõik osalejad panevad oma vastused pastakaga paberile kirja. Tekib nostalgiline tunne, või mis?

Kui sünnipäevaline ei ole sina, vaid sinu sõber

Kui mõnel su lähedasel on tulemas sünnipäev, siis sul on hea võimalus midagi tema jaoks ära teha. Midagi palju suuremat ja toredamat, kui lihtsalt telefonikõne heade soovidega. Sa võid talle saata kulleriga imelise lillekimbu või hoopis Wolti kaudu head sööki. Võid filmida ennast laulmas talle sünnipäevalaulu. Või teete sõpradega igaüks eraldi endast video, kus annate sünnipäevalisele edasi head soovid järgmiseks aastaks. Kindlasti on kellelgi oskus see tore video kokku monteerida ja sellest jääb hea mälestus. Võimalusi on lõputult, praegu on suurepärane aeg kasutada oma loomingulist mõtlemist ja korraldada kallitele inimestele unustamatu elamus.

Lugejad, kas olete juba mõnda veebisünnipäeva tähistanud? Kuidas oli?