Esimese koha selles nimekirjas teenis ära hoopis Hillary Clinton, keda imetleb kõige rohkem 9% ameeriklastest.

Melania Trump sai aga selles topis kaheksanda koha ja ainult 1% ameeriklasi väitis, et tema ongi maailmas kõige imetlusväärsem naine.

Michelle Obama

Nii Michelle Obamat kui ka Melania Trumpi hinnatakse põhiliselt just selle tõttu, millisena neid avalikkuse ees näha on ning milliseid sotsiaalseid ja poliitilisi muutusi nad üritavad ellu viia. Vahe on aga selles, et Obama suutis ka oma riietusega ameeriklaste austuse ära teenida, aga Trump alles õpib seda.

Obamat kiidetakse seetõttu, et tema garderoob Ameerika presidendi naisena pärines põhiliselt Targetist ja J.Crew brändilt ehk tema riided olid sellised, mida ka tavaline ameerikalane endale lubada saab.

Melania Trump aga eelistab kanda kallemaid riideid, kuigi on viimasel ajal ka natukene tagasihoidlikumaid valikuid teinud (vast ei näe me teda nii pea enam 51 000 dollarit maksvas mantlis). Selleks oli muidugi vaja kriitikalaviini, aga ka nüüd on ta garderoob kordades eksklusiivsem ja peidab endas suurte moemajade loomingut.

See aga ei tähenda, et Trumpil polekski ühtegi toetajat. Ameerika kaheksas naine olla ei ole mingi suvaline asi, eriti, kui ta jõudis ette sellistest naistest nagu Kate Middleton ja Beyoncé Knowles. Sellegipoolest on Melanial nii mõndagi oma eelkäijalt õppida.