"Oleme neli aastat koos olnud ja suhe on käinud kõvasti üle kivide ja kändude. Olin rumal, et talle raha laenasin, kui sel ajal tundus see väga õige mõttena, tundsin, et teen õigesti ja aitan kaasa meie ühise elu loomisele. Aga me ei leppinud kokku, millal täpselt ma raha tagasi saan ja nüüd olen suurde ämbrisse astunud.

Meil läksid elukaaslasega asjad tuliseks ja vahetult enne isolatsiooni kolis ta välja, et olukord meie vahel rahuneks maha. Aga nüüd me ei ole pikalt näinud ja hiljuti juhtus midagi, mis pani mind mõtlema, kas ma üldse tahaksin elukaaslasega koos olla või oleks nüüd aeg ehk kõik ära lõpetada.

Ühel õhtul sain videokõne oma eksmehelt, kellega meil oli hea suhe, aga mingil hetkel me enam ei klappinud, ta leidis teise naise, kellega ta on siiani koos. Huvitatult vastasin videokõnele, me rääkisime tundide viisi ja tundsime, nagu polekski kunagi lahku läinud. See oli nii tore! Vaatasime sama saadet televiisorist ja kõne lõppes uskumatult kuuma videoseksiga. Ma polnud kunagi varem midagi sellist teinud, see oli ikka tõeliselt erutav. Eks tunnistas ka, et tegelikult ta ikkagi väga hästi oma praeguse naisega kokku ei sobi ja ta igatseb mind väga.

Ma tahaksin peale isolatsiooni lõppu temaga kokku tagasi minna, aga ma ei tea, kas see ikka oleks õige mõte. Ja siis on ka kindel, et ma ei saaks oma vanaisa pärandust enam iial tagasi..."

Allikas: The Sun

Lugejad, mis nõu te oskaksite sellele naisele anda?