Need on 2018. aasta kõige kuumemad (alahinnatud) sihtkohad:

1. Gangneung, Lõuna-Korea

Lisaks sellele, et just seal leidsid aset nii mõnedki taliolümpiamängude meeldejäävamad sündmused, ei taha sa ilma jääda ka selle koha kaunitest randadest ja põnevatest muuseumitest.

2. Bournemouth, Suurbritannia

Eelista Londoni rahvarikastele tänavatele hoopis seda Suurbritannia kuurortlinna, kus olevat Ühendkuningriikide kõige soojemad ilmad. Naudi troopilisi aedu, ookeanivett ja unustamtut ööelu.

3. Edmonton, Kanada

See linn ühendab Kanada suurlinliku elu kauni loodusega. Veeda aega Royal Alberta muuseumis või Muttarti Konservatooriumis ning seejärel suundu ümbruskonna loodust nautima.

4. Da Nang, Vietnam

See on kohustuslik sihtkoht kõigile toidufännidele, sest just sealt leiad väga erinevat ja maitsvat tänavatoitu ning autentseid kohalikke hõrgutisi.

5. Whitefish, Montana, Ameerika Ühendriigid

Kui soovid veeta oma puhkuse värskes õhus, planeeri reis Whitefishi, mis on loodud suusatamiseks, lumelauatamiseks, matkamiseks ja mägistel teedel jalgrattaga sõitmiseks. Lisaks asub seal Glacieri rahvuspark ja armas linnake.

6. Famagusta, Küpros

Unusta Ateena ja Mykonos ning mine sel aastal hoopis Küprosele. Just seal asuvad iidsed varemed, hingetuksvõtvad kaljused rannajooned ja boonusena on see veel palju odavam kui popimad Vahemereäärsed sihtkohad.

Allikas: MyDomaine