Mitmed väljaanded on öelnud, et see on Meghani esimene reis, mille ta on üksinda ette võtnud peale sünnitust. See näitab, et tema sõprussuhe Williamsiga on väga tugev. Kuna Meghani poeg Archie sündis selle aasta maikuus ja tennisemäng leidis aset septembris, oli Archie veel väga pisike. Sellest hoolimata lendas Meghan temaga Londonist New Yorki ja samal õhtul lendasid nad tagasi.

“Ta tuli oma mõnekuuse beebiga minu mängu vaatama ja samal ööl läksid nad koju tagasi. Ta on väga tugev naine. Mina poleks midagi sellist teha suutnud,” ütleb Serena Williams.

Williams ja Markle kohtusid esimest korda 2010. aastal ja nende mõlema sõnul on väga tore, et neil on sõprade kogukond, kellega saab kõigest rääkida ja samal ajal mõistavad kõik neist pinget, mis kaasneb avaliku elu tegelaseks olemisega.

Williamsil jagub Meghani kohta ainult häid sõnu. “Ta on kõige armsam ja tugevam inimene, keda ma tean.”

Ehkki mõlemal naisel on äärmiselt tihe ajagraafik, ei sega see nendevahelist sõprust. Williams sõnab, et ta võib alati, olenemata kellaajast, Meghanile helistada ja ükskõik, mida Meghan sel ajal teeb, ta leiab alati Serena jaoks aega, et ta ära kuulata.

Allikas: Insider