Enne suurt elumuutust töötas blogija Freelee personaaltreenerina, aga ta otsustas, et soovib olla vaba: "Ma vabastasin end 9-5ni orjatööst ja kolisin džunglisse. Ma lõpetasin ebaterve suhte ja leidsin lõpuks ometi rahu."

Nüüd veedab naine oma päevad alasti mööda džunglit ringi joostes ja värskeid puu- ja köögivilju nautides ning puupalkide abil end vormis hoides.

Vaatamata sellele, et Freelee elab linnast eemal, on tal jätkuvalt võimalik postitada oma sotsiaalmeedia jälgijatele pilte ja videosid sellest, mida ta džunglis teeb.

"Mul oli kõrini sellest, et ma oma elu töötamise peale raiskasin, et keegi teine saaks rikkaks. Võimalik, et kõige hullem oli see, et mul oli igav," selgitab Freelee veel tehtud otsust. Džunglis elades ei pea naine mõtlema meigile ega riietele ning ta on loobunud ka enda raseerimisest. Ta väidab, et ta on säästnud neli tuhat dollarit, sest pole kulutanud raha meigi peale. "Ma pole raseerinud oma kehakarvu, värvinud juukseid ega kandnud meiki juba üle kuue kuu. Ma tunnen end oma elus vabana..."

Freelee loodab, et veel rohkem inimesi ammutaks tema teost inspiratsiooni ja hakkaks samuti oma unistusi täide viima.